Το βιολογικο Baking Powder της Lecker θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υπέροχα γλυκά και κέικ σε μικρό χρόνο και όσο το δυνατόν πιο φυσικά με καθαρή κρέμα ταρτάρ αντί για συμβατικά φωσφορικά, με μαγειρική σόδα ως διογκωτικό και με βιολογικό άμυλο καλαμποκιού ως παράγοντα απελευθέρωσης. Βοηθάει στην διόγκωση της ζύμης σε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1004kj/235kcal |
Λιπαρά | 0g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0g |
Υδατάνθρακες | 44g |
Σάκχαρα | 0g |
Πρωτεΐνη | 0g |
Αλάτι | 17,5g |
Άμυλο καλαμποκιού*, Μέσο οξίνισης: Όξινο τρυγικό κάλιο, Διογκωτικός παράγοντας: διττανθρακικό νάτριο. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 4x21g
Περιγραφή
Το βιολογικο Baking Powder της Lecker θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υπέροχα γλυκά και κέικ σε μικρό χρόνο και όσο το δυνατόν πιο φυσικά με καθαρή κρέμα ταρτάρ αντί για συμβατικά φωσφορικά, με μαγειρική σόδα ως διογκωτικό και με βιολογικό άμυλο καλαμποκιού ως παράγοντα απελευθέρωσης. Βοηθάει στην διόγκωση της ζύμης σε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.