Αρχική / Blog / Summer Bio Event

Summer Bio Event

Πίσω στο blog
Τα νέα μας
10/06/2022
Summer Bio Event

 

Την Παρασκευή 03 Ιουνίου το Βιολογικό Χωριό καλωσόρισε και επίσημα κατάστημα της Νέας Ερυθραίας!

Από νωρίς το απόγευμα το κατάστημα φόρεσε τα καλά του και υποδέχτηκε επισκέπτες από όλα τα μέρη της Αττικής. Στον εξωτερικό του χώρο είχε στηθεί ένα vintage van, που προσέφερε φρέσκα δροσιστικά ροφήματα, καθώς και λαχταριστά vegan burger και νόστιμες τορτίγιες της εταιρείας Crudo, αλλά και εκλεκτές πίτες της εταιρείας Pasta Pasta, τα οποία γίνονταν «νοστιμότερα» υπό τους ήχους lounge, δυνατής μουσικής. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο σύγχρονης αισθητικής κατάστημα των 229 τετραγωνικών μέτρων με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του από Φρούτα, Λαχανικά, Βιολογικά κρέατα, Γαλακτοκομικά, Vegan, Gluten Free μέχρι Καλλυντικά και οικολογικά είδη για το σπίτι, ανακαλύπτοντας πως όλοι μαζί μπορούμε να «Αλλάξουμε τον κόσμο από την Ρίζα».

Στο Summer Bio Event, εκτός των άλλων έδωσαν το παρόν και προμηθευτές του Βιολογικού Χωριού αναδεικνύοντας την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους. Συγκεκριμένα, εκεί με ειδικό stand βρέθηκαν συνεργάτες, όπως η Pandrosia, η οποία ανέδειξε τόσο τις κρέμες προσώπου και σώματος όσο και τους υγιεινούς βιολογικούς χυμούς της, η My Bee με όλα της τα καλλυντικά, τα οποία έχουν ως βάση την πρόπολη, η Lavera με τα βιολογικά καλλυντικά και τα υπέροχα αιθέρια έλαια, αλλά και η Terranova με τα συμπληρώματα διατροφής.

 

Σας περιμένουμε σύντομα και στα επόμενά μας event να περάσουμε ευχάριστα και δοκιμάσετε τις ξεχωριστές λιχουδιές μας! 

Κλείσιμο
gluten_free
Χωρίς Γλουτένη

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

lactose_free
Χωρίς Λακτόζη

Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη. 

low_salt
Χαμηλό Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.

salt_free
Χωρίς Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.

organic
Βιολογικό

Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.

sugar_free
Χωρίς ζάχαρη

Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.

vegan
Vegan

Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως. 

vegetarian
Vegetarian

Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.

pop
ΠΟΠ

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.