Αρχική / Blog / «Χρυσή» διάκριση στα Natural & Organic Awards 2022

«Χρυσή» διάκριση στα Natural & Organic Awards 2022

Πίσω στο blog
Τα νέα μας
23/02/2022
«Χρυσή» διάκριση στα Natural & Organic Awards 2022

Βιολογικό Χωριό

Μια ακόμη «Χρυσή» διάκριση στα Natural & Organic Awards 2022

Το Βιολογικό Χωριό, ο ηγέτης του κλάδου των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε Gold/Platinum βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο Κατάστημα» των Natural & Organic Awards 2022 της BOUSSIAS, που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την αριστεία και την καινοτομία σε φυσικά και βιολογικά προϊόντα. Η τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Radisson Blu Park Hotel, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η συγκεκριμένη διάκριση, για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως το Βιολογικό Χωριό από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν one stop shop προορισμό για καταναλωτές που επιλέγουν την υγιεινή ζωή και την ισορροπημένη διατροφή. Με προσήλωση να προσφέρει βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας, δημιουργώντας μέλλον στη σύγχρονη διατροφή, η εταιρεία, 12 χρόνια μετά από την ίδρυσή της το 2008, διαθέτει 21 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και ένα υπερσύγχρονο logistic center. Και το διαρκές πλάνο ανάπτυξής της δεν σταματά εδώ, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, που φέρνει κοντά τους καταναλωτές από όλη την Ελλάδα, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα προβλέπεται να επεκτείνει το Δίκτυό της με 2 νέα καταστήματα σε Πειραιά και Λυκόβρυση και 4 ακόμη μέχρι το τέλος του έτους, τα 2 εκ των οποίων στην επαρχία.

Στόχος του Βιολογικού Χωριού είναι να παρέχει κορυφαίες αγοραστικές εμπειρίες, ώστε κάθε επίσκεψη στα καταστήματα να είναι για τον καταναλωτή εύκολη, πρακτική και συνάμα ουσιαστική. Ουσιαστική, καθώς έχει τη δυνατότητα να απολαύσει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας καθώς και να βρει πάνω από 6.500 πιστοποιημένα προϊόντα, όπως τρόφιμα από 100% φυσικές πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, gluten free, lactose-free, sugar free, plant based, παιδικά προϊόντα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.

Κλείσιμο
vegan
Vegan

Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως. 

vegetarian
Vegetarian

Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.

organic
Βιολογικό

Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.

pop
ΠΟΠ

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.

low_salt
Χαμηλό Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.

salt_free
Χωρίς Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.

gluten_free
Χωρίς Γλουτένη

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

lactose_free
Χωρίς Λακτόζη

Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη. 

sugar_free
Χωρίς ζάχαρη

Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.