Ζυμαρικά με καταγωγή από την περιοχή Emilia Romagna της Ιταλίας, φτιαγμένα από βιολογικό αλεύρι κόκκινης φακής, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Δεν περιέχουν γλουτένη και προσφέρουν μια θρεπτική εναλλακτική στα παραδοσιακά ζυμαρικά. Κατάλληλα για vegan. Σερβίρονται όπως ακριβώς τα κοινά ζυμαρικά, συνδυάζονται με κιμά, σάλτσες ντομάτας και θαλασσινά, ταιριάζουν ιδιαίτερα με πέστο, γαρίδες, πιπεριές και με λουκάνικο.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Χρόνος βρασμού: 4-5 λεπτά.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1451kj/34kcal |
Λιπαρά | 1,4g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,3g |
Υδατάνθρακες | 52,3g |
Σάκχαρα | 1,7g |
Εδώδιμες Ίνες | 6,4g |
Πρωτεΐνη | 26,5g |
Αλάτι | 0,01g |
Αλεύρι κόκκινης φακής*, Νερό. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 250g
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.
Περιγραφή
Ζυμαρικά με καταγωγή από την περιοχή Emilia Romagna της Ιταλίας, φτιαγμένα από βιολογικό αλεύρι κόκκινης φακής, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Δεν περιέχουν γλουτένη και προσφέρουν μια θρεπτική εναλλακτική στα παραδοσιακά ζυμαρικά. Κατάλληλα για vegan. Σερβίρονται όπως ακριβώς τα κοινά ζυμαρικά, συνδυάζονται με κιμά, σάλτσες ντομάτας και θαλασσινά, ταιριάζουν ιδιαίτερα με πέστο, γαρίδες, πιπεριές και με λουκάνικο.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.