Ιαπωνική βιολογική στιγμιαία σούπα Miso από φασόλια σόγιας ολικής άλεσης και λαχανικά θαλάσσης. Πλούσια γεύση, βασισμένη σε δύο ποικιλίες miso και δύο διαφορετικά είδη λαχανικών θαλάσσης.
Τι είναι το Miso? Το Miso είναι ένα είδος πάστας που αποτελεί παραδοσιακό στοιχείο της Ιαπωνικής διατροφής. Παράγεται από διαφορετικά είδη δημητριακών, αλλά κυρίως από σόγια η οποία έχει υποστεί ζύμωση μέσω μίας μοναδικής και παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας. Για τη ζύμωση χρησιμοποιείται ο μύκητας koji.
H Clearspring διαθέτει αυτή τη στιγμή τα υψηλότερης ποιότητας αυθεντικά και παραδοσιακά Ιαπωνικά miso. Όλα τα παραδοσιακά Ιαπωνικά miso παρασκευάζονται από βιολογικά συστατικά (ολόκληρα φασόλια σόγιας και σπόροι δημητριακών) σε συνδυασμό με koji, θαλασσινό αλάτι και νερό. Ωριμάζουν φυσικά σε κέδρινα βαρέλια, για πολλούς μήνες και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, όπου τα ένζυμα από το κότζι, σταδιακά διασπούν τα δημητριακά και τα φασόλια σόγιας σε πιο εύπεπτα αμινοξέα, λιπαρά οξέα και απλά σάκχαρα.
Το miso που δημιουργείται από αυτή τη διαδικασία έχει πλούσια γεύση και μια αφθονία πεπτικών ενζύμων, καθιστώντας το μια εξαιρετική τροφή για την ενίσχυση της πέψης.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Τοποθετήστε ένα φακελάκι σε 200ml βραστό νερό και ανακατέψτε καλά.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1195kj/285kcal |
Λιπαρά | 8,6g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 1,4g |
Υδατάνθρακες | 25,0g |
Σάκχαρα | 20,0g |
Πρωτεΐνη | 21,0g |
Αλάτι | 20,3g |
Λυοφιλοποιημένο Miso ρυζιού ολικής* (με μέθοδο Freeze – Dry) (83%) {σπόροι σόγιας ολικής*, ρύζι ολικής*, θαλασσινό αλάτι}, Λυοφιλοποιημένο Miso γλυκού ρυζιού* (με μέθοδο Freeze – Dry) (11%) {ρύζι, σπόροι σόγιας ολικής*, θαλασσινό αλάτι}, Αποξηραμένο wakame (3%), Λυοφιλοποιημένο φρέσκο κρεμμύδι*, Kombu σε σκόνη (0,3%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 40g
Περιέχει σόγια.
Περιγραφή
Ιαπωνική βιολογική στιγμιαία σούπα Miso από φασόλια σόγιας ολικής άλεσης και λαχανικά θαλάσσης. Πλούσια γεύση, βασισμένη σε δύο ποικιλίες miso και δύο διαφορετικά είδη λαχανικών θαλάσσης.
Τι είναι το Miso? Το Miso είναι ένα είδος πάστας που αποτελεί παραδοσιακό στοιχείο της Ιαπωνικής διατροφής. Παράγεται από διαφορετικά είδη δημητριακών, αλλά κυρίως από σόγια η οποία έχει υποστεί ζύμωση μέσω μίας μοναδικής και παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας. Για τη ζύμωση χρησιμοποιείται ο μύκητας koji.
H Clearspring διαθέτει αυτή τη στιγμή τα υψηλότερης ποιότητας αυθεντικά και παραδοσιακά Ιαπωνικά miso. Όλα τα παραδοσιακά Ιαπωνικά miso παρασκευάζονται από βιολογικά συστατικά (ολόκληρα φασόλια σόγιας και σπόροι δημητριακών) σε συνδυασμό με koji, θαλασσινό αλάτι και νερό. Ωριμάζουν φυσικά σε κέδρινα βαρέλια, για πολλούς μήνες και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, όπου τα ένζυμα από το κότζι, σταδιακά διασπούν τα δημητριακά και τα φασόλια σόγιας σε πιο εύπεπτα αμινοξέα, λιπαρά οξέα και απλά σάκχαρα.
Το miso που δημιουργείται από αυτή τη διαδικασία έχει πλούσια γεύση και μια αφθονία πεπτικών ενζύμων, καθιστώντας το μια εξαιρετική τροφή για την ενίσχυση της πέψης.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.