Βιολογικό σπαγγέτι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, ενώ όλη η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνική. Η ξήρανση των ζυμαρικών γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες και διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Βράζετε το περιεχόμενο για 7 λεπτά.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1518kj/358kcal |
Λιπαρά | 1,6g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,4g |
Υδατάνθρακες | 73,2g |
Σάκχαρα | 3,0g |
Εδώδιμες Ίνες | 3,4g |
Πρωτεΐνη | 11,0g |
Αλάτι | 0,01g |
Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 500g
Περιέχει σιτάρι και γλουτένη.
Περιγραφή
Βιολογικό σπαγγέτι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, ενώ όλη η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνική. Η ξήρανση των ζυμαρικών γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες και διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.