Στο αναποφλοίωτο αυτό ρύζι όπως δείχνει και η ονομασία του κατά την επεξεργασία δεν αφαιρείται ο φλοιός του με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι πλούσιο σε φυτικές και να διατηρεί τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά του. Συστήνεται σε δίαιτες υγιεινής διατροφής και απώλειας βάρους. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους. Είναι ιδανικό για σούπες και γλυκά, όπως το ρυζόγαλο.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1490kj/352kcal |
Λιπαρά | 0,5g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,1g |
Υδατάνθρακες | 76,3g |
Σάκχαρα | 2,8g |
Εδώδιμες Ίνες | 2,8g |
Πρωτεΐνη | 6,5g |
Αλάτι | 0,02g |
Ρύζι αναποφλοίωτο* (100%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθαρό βάρος: 500g
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σέλινο, γλουτένη, σόγια, λακτόζη, σινάπι, γάλα, σουσάμι, αυγά, αραχίδες και καρπούς με κέλυφος.
Περιγραφή
Στο αναποφλοίωτο αυτό ρύζι όπως δείχνει και η ονομασία του κατά την επεξεργασία δεν αφαιρείται ο φλοιός του με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι πλούσιο σε φυτικές και να διατηρεί τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά του. Συστήνεται σε δίαιτες υγιεινής διατροφής και απώλειας βάρους. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους. Είναι ιδανικό για σούπες και γλυκά, όπως το ρυζόγαλο.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.