Βιολογική πιαντίνα από αλεύρι ντίνκελ με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς μαγιά και συντηρητικά. Η ιταλική πιαντίνα είναι ένα λεπτό φύλλο ζύμης που παραδοσιακά ψήνεται σε πήλινο ταψί και αποτελεί ένα από τα γνωστότερα ιταλικά street food. Γεμίστε τη με υλικά της αρεσκείας σας και απολαύστε ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 2-3 μέρες.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1227kj/292kcal |
Λιπαρά | 8,2g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 1,8g |
Υδατάνθρακες | 42g |
Σάκχαρα | 2,1g |
Εδώδιμες Ίνες | 4,9g |
Πρωτεΐνη | 10g |
Αλάτι | 1,1g |
Αλεύρι σιταριού καμούτ* (30%), Αλεύρι σιταριού καμούτ ολικής άλεσης* (30%), Νερό, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο* (7%), Αλάτι, Φυσικό άρωμα. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 225g (3 τεμάχια).
Περιέχει σιτάρι, γλουτένη.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια και σινάπι.
Περιγραφή
Βιολογική πιαντίνα από αλεύρι ντίνκελ με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς μαγιά και συντηρητικά. Η ιταλική πιαντίνα είναι ένα λεπτό φύλλο ζύμης που παραδοσιακά ψήνεται σε πήλινο ταψί και αποτελεί ένα από τα γνωστότερα ιταλικά street food. Γεμίστε τη με υλικά της αρεσκείας σας και απολαύστε ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.