Oi νιφάδες καλαμποκιού (κορν φλέικς) είναι πολύ δημοφιλή δημητριακά πρωινού που δημιουργήθηκαν από τον Τζον Χάρβευ Κέλλογκ. Τα βιολογικά δημητριακά κορν φλέικς, σερβίρονται με γάλα μπορούν να αποτελούν μέρος ενός υγιεινού πρωινού. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, και χαμηλά σε σάκχαρα και λίπη. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μπολ από απολαυστικές χρυσαφένιες νιφάδες. Ένα πρωινό κατάλληλο για όλη την οικογένεια και χορτοφάγους.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1517kj/365kcal |
Λιπαρά | 4,7g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,7g |
Υδατάνθρακες | 67g |
Σάκχαρα | 0,6g |
Εδώδιμες Ίνες | 7,3g |
Πρωτεΐνη | 9,4g |
Αλάτι | 0,088g |
Καλαμπόκι*. Όπου * βιολογικό προϊόν Καθ. Βάρος: 250g
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αραχίδες, καρπούς με κέλυφος, σόγια, σουσάμι και γλουτένη.
Περιγραφή
Oi νιφάδες καλαμποκιού (κορν φλέικς) είναι πολύ δημοφιλή δημητριακά πρωινού που δημιουργήθηκαν από τον Τζον Χάρβευ Κέλλογκ. Τα βιολογικά δημητριακά κορν φλέικς, σερβίρονται με γάλα μπορούν να αποτελούν μέρος ενός υγιεινού πρωινού. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, και χαμηλά σε σάκχαρα και λίπη. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μπολ από απολαυστικές χρυσαφένιες νιφάδες. Ένα πρωινό κατάλληλο για όλη την οικογένεια και χορτοφάγους.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.