Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Από δικά σας υλικά θα χρειαστείτε 2 μεγάλα βιολογικά αυγά και 100g βιολογικό βούτυρο.
Συνταγή για 16 brownie:
Α) Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 1800C και λαδώνουμε ένα ταψί 20Χ20 εκ. Β) Μαλακώνουμε το βούτυρο με αυγά. Προσθέτουμε το μείγμα maple farm bio brownie ενώ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά. Γ) Απλώνουμε σε λαδόκολλα και λειένουμε την κορυφή. Ψήνουμε 35-40 λεπτά. Τα Brownies γίνονται όταν μια οδοντογλυφίδα που έχει τοποθετηθεί στο κέντρο βγαίνει κυρίως καθαρή, αλλά το μείγμα εξακολουθεί να είναι αφράτο στο κάτω μέρος. Δ) Το αφήνουμε να κρυώσει πριν το σερβίρισμα.
. Βιολογικό
. Παραδοσιακή συνταγή αμερικάνικου brownie
. Εύκολο στην παρασκευή του
. Με χρήση λίγων επιπλέον υλικών
. Χωρίς χρήση GMO και τεχνιτών αρωμάτων
Ανά 100γρ. |
---|
Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Άχνη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο* (ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, άμυλο καλαμποκιού* 3%), Αλεύρι σιταριού τύπου "0"* (περιέχει γλουτένη), Τσιπς σοκολάτας* 17,5% (πολτός κακάο* 50%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας*), Κακάο με χαμηλά λιπαρά*, Αλάτι, Φυσική γεύση βανίλιας. Όπου *βιολογικό προϊόν. Περιέχει γλουτένη και σόγια. Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Καθ. Βάρος: 510g
Περιγραφή
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.