Το πράσινο τσάι Galvanina παρασκευάζεται με εκχύλισμα και έγχυμα από φύλλα πράσινου τσαγιού, μια ποικιλία που είναι δημοφιλής χάρη στην έντονη και διαρκή γεύση και το φρουτώδεις άρωμά της. Η έντονη γεύση του πράσινου τσαγιού συνδυάζεται με το έντονο άρωμα του βιολογικού χυμού λεμονιού Σικελίας.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3 ημερών.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 141kj/33kcal |
Λιπαρά | 0g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0g |
Υδατάνθρακες | 8,3g |
Σάκχαρα | 8,3g |
Εδώδιμες Ίνες | 0g |
Πρωτεΐνη | 0g |
Αλάτι | 0,03g |
Νερό, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού* (0,19%), Εκχύλισμα από φύλλα πράσινου τσαγιού* (0,19%), Χυμός λεμονιού* (από συμπυκνωμένο χυμό), Μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, Φυσικό άρωμα λεμονιού και πράσινου τσαγιού, Αντιοξειδωτικό: L-ασκορβικό οξύ. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 355ml
Περιγραφή
Το πράσινο τσάι Galvanina παρασκευάζεται με εκχύλισμα και έγχυμα από φύλλα πράσινου τσαγιού, μια ποικιλία που είναι δημοφιλής χάρη στην έντονη και διαρκή γεύση και το φρουτώδεις άρωμά της. Η έντονη γεύση του πράσινου τσαγιού συνδυάζεται με το έντονο άρωμα του βιολογικού χυμού λεμονιού Σικελίας.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.