Βιολογική κρέμα καρύδας, εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά προϊόντα και τις κρέμες σόγιας. Η καρύδα Ecomil Cuisine μπορείτε να τη βράσετε αλλά και να την ανακατέψετε με όξινα υλικά όπως λεμόνι, κρασί, μουστάρδα. Δοκιμάστε το στις σάλτσες, τις σούπες, τα ζυμαρικά, τα λαχανικά και τα επιδόρπια σας, καθώς και στο τσάι ή τον καφέ.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνετε εντός 5 ημερών.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 310kj/75kcal |
Λιπαρά | 7,3g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 6,8g |
Υδατάνθρακες | 1,3g |
Σάκχαρα | 0,8g |
Πρωτεΐνη | 0,5g |
Αλάτι | 0,04g |
Γάλα καρύδας* (60%), Νερό, Σταθεροποιητές: κόμμι γκουάρ*, Φυσικό άρωμα καρύδας*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 200ml
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς.
Περιγραφή
Βιολογική κρέμα καρύδας, εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά προϊόντα και τις κρέμες σόγιας. Η καρύδα Ecomil Cuisine μπορείτε να τη βράσετε αλλά και να την ανακατέψετε με όξινα υλικά όπως λεμόνι, κρασί, μουστάρδα. Δοκιμάστε το στις σάλτσες, τις σούπες, τα ζυμαρικά, τα λαχανικά και τα επιδόρπια σας, καθώς και στο τσάι ή τον καφέ.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.