*Το προϊόν παραδίδεται μόνο εντός Αττικής.
Μετά την απόψυξη μην ψύχετε ξανά. Τοποθετήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός μίας ημέρας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220⁰C. Αφαιρούμε την συσκευασία και τοποθετούμε την πίτσα όσο είναι ακόμα παγωμένη στη μεσαία θέση του φούρνου είτε πάνω στη σχάρα του φούρνου (για τραγανό αποτέλεσμα) είτε πάνω σε ταψί (για μαλακό αποτέλεσμα) και ψήνουμε για περίπου 14-16 λεπτά.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 820kj/196kcal |
Λιπαρά | 4,6g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 3,3g |
Υδατάνθρακες | 34,5g |
Σάκχαρα | 1,2g |
Εδώδιμες Ίνες | 1,7g |
Πρωτεΐνη | 6g |
Αλάτι | 1,1g |
Ζύμη: αλεύρι ντίνκελ* (37,8%), νερό, θαλασσινό αλάτι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο*, μαγιά; Επικάλυψη: σπανάκι* (17,6%), χυμός τομάτας*, φυτικό τυρί* (νερό, λίπος φοίνικα*, άμυλο πατάτας*, αλεύρι ρυζιού*, θαλασσινό αλάτι, πυκνωτικά μέσα: αραβικό κόμμι, εκχύλισμα κουρκουμά*), Σκόρδο*, Θαλασσινό αλάτι, Ρίγανη*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθαρό Βάρος: 300g (2x150g)
Περιέχει σιτάρι και γλουτένη.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια.
Περιγραφή
*Το προϊόν παραδίδεται μόνο εντός Αττικής.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.