Τραγανή γκοφρέτα με κρέμα φουντουκιού. Ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός: 5 στρώσεις γκοφρέτα, 4 στρώσεις κρέμας. Όλα τα υλικά υψηλής ποιότητας προέρχονται από φυσική βιολογική γεωργία και ταυτόχρονα διατηρούν τα πλεονεκτήματα του πλήρους κόκκου: έτσι, αυτές οι νόστιμες γκοφρέτες είναι διπλή διασκέδαση.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 2182kj/523kcal |
Λιπαρά | 31g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 14g |
Υδατάνθρακες | 52g |
Σάκχαρα | 38g |
Πρωτεΐνη | 9g |
Αλάτι | 0,35g |
Ζάχαρη*, Αλεύρι σιταριού*, Λίπος φοίνικα*, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη* (11%), Φουντούκια* (7%), Βούτυρο κακάο*, Κακάο σε σκόνη*, Πλήρες γάλα σε σκόνη* (3%), Δεξτρόζη*, Κακαόμαζα*, Γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας*, Αλάτι, Φυσικά αρώματα, Διογκωτικός παράγοντας: διττανθρακικό νάτριο. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 100g (4x25g)
Περιέχει σιτάρι, γλουτένη, γάλα, σόγια και φουντούκια.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Περιγραφή
Τραγανή γκοφρέτα με κρέμα φουντουκιού. Ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός: 5 στρώσεις γκοφρέτα, 4 στρώσεις κρέμας. Όλα τα υλικά υψηλής ποιότητας προέρχονται από φυσική βιολογική γεωργία και ταυτόχρονα διατηρούν τα πλεονεκτήματα του πλήρους κόκκου: έτσι, αυτές οι νόστιμες γκοφρέτες είναι διπλή διασκέδαση.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.