Βιολογικές γκοφρέτες από καλαμπόκι, ελαφρώς αλατισμένες. Παρασκευάζονται στο Βέλγιο από καλαμπόκια μη γενετικά τροποποιημένα που καλλιεργούνται στην Ιταλία. Προστίθεται θαλασσινό αλάτι, πλήρως ανεπεξέργαστο ώστε να εξασφαλιστεί η διατήρηση όλων των θρεπτικών ιδιοτήτων του. Ελαφρύ και τραγανό σνακ, ιδιαίτερα υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά.
Όταν ανοιχθούν φυλάξτε τα σε αεροστεγές σκεύος και καταναλώνετε μέσα σε 14 ημέρες.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1630kj/384kcal |
Λιπαρά | 0,7g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0g |
Υδατάνθρακες | 87,3g |
Σάκχαρα | 0,6g |
Εδώδιμες Ίνες | 1,5g |
Πρωτεΐνη | 6,5g |
Αλάτι | 0,28g |
Καλαμπόκι* (99,7%), Θαλασσινό αλάτι (0,3%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθαρό βάρος: 130g.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι.
Περιγραφή
Βιολογικές γκοφρέτες από καλαμπόκι, ελαφρώς αλατισμένες. Παρασκευάζονται στο Βέλγιο από καλαμπόκια μη γενετικά τροποποιημένα που καλλιεργούνται στην Ιταλία. Προστίθεται θαλασσινό αλάτι, πλήρως ανεπεξέργαστο ώστε να εξασφαλιστεί η διατήρηση όλων των θρεπτικών ιδιοτήτων του. Ελαφρύ και τραγανό σνακ, ιδιαίτερα υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.