*Το προϊόν παραδίδεται μόνο εντός Αττικής.
Χορτοφαγικό τυρί με γεύση ροκφόρ της εταιρίας Green vie. Δημιουργείται με βάση την καρύδα και την ταπιόκα. Η αυθεντική γεύση του γαλλικού τυριού ροκφόρ
είναι γεγονός μέσα από το εκχύλισμα ελιάς και τις νιφάδες σπιρουλίνας. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο ή μπορείτε να το προσθέσετε στις σαλάτες της αρεσκείας σας.
Διατηρείται στο ψυγείο. Μετά το άνοιγμα να καταναλώνετε εντός 1 εβδομάδας.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1340kj/320kcal |
Λιπαρά | 24g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 21g |
Υδατάνθρακες | 25g |
Σάκχαρα | 0g |
Πρωτεΐνη | <0,5g |
Αλάτι | 2,6g |
Νερό, Έλαιο καρύδας (24%) [μη υδρογονωμένο], Τροποποιημένο άμυλο, Άμυλο, Μαλτοδεξτρίνη ταπιόκας, Θαλασσινό αλάτι, Εκχύλισμα ελιάς, Ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ (μη γαλακτοκομικό), Νιφάδες σπιρουλίνας, Φυτικές αρωματικές ύλες, Βιταμίνη Β12. Καθ. Βάρος: 200g
Περιγραφή
*Το προϊόν παραδίδεται μόνο εντός Αττικής.
Χορτοφαγικό τυρί με γεύση ροκφόρ της εταιρίας Green vie. Δημιουργείται με βάση την καρύδα και την ταπιόκα. Η αυθεντική γεύση του γαλλικού τυριού ροκφόρ
είναι γεγονός μέσα από το εκχύλισμα ελιάς και τις νιφάδες σπιρουλίνας. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο ή μπορείτε να το προσθέσετε στις σαλάτες της αρεσκείας σας.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.