Χυμός ρόδι που προέρχεται από 100% ελληνικό, φυσικό, χυμό ρόδιού, βιολογικής γεωργίας από την περιοχή της Μακεδονίας. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη και ξεχωρίζει από την ελαφριά υπόξινη γεύση του. Το ρόδι είναι μια μεγάλη πηγή από αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και μέταλλα και μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερα ευεργετικό για την αναγέννηση των κυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3-4 ημερών.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 2228kj/54kcal |
Λιπαρά | 0,3g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,1g |
Υδατάνθρακες | 13g |
Σάκχαρα | 12g |
Πρωτεΐνη | 0,15g |
Αλάτι | 0,023g |
Χυμός ροδιού*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθαρό Βάρος: 250g
Περιγραφή
Χυμός ρόδι που προέρχεται από 100% ελληνικό, φυσικό, χυμό ρόδιού, βιολογικής γεωργίας από την περιοχή της Μακεδονίας. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη και ξεχωρίζει από την ελαφριά υπόξινη γεύση του. Το ρόδι είναι μια μεγάλη πηγή από αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και μέταλλα και μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερα ευεργετικό για την αναγέννηση των κυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.