Αρχική / Blog / Bio Festival Διαγωνισμός

Bio Festival Διαγωνισμός

Πίσω στο blog
Τα νέα μας
03/05/2022
Bio Festival Διαγωνισμός

🌱 Το #ΒιολογικόΧωριό θα βρίσκεται στο Bio Festival στις 6-8 Μαΐου και σας κάνει δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για εσάς και τους αγαπημένους σας!
------------------------------------
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό στο Instagram, τα βήματα είναι απλά:
👉 κάντε tag ένα φίλο σας στα σχόλια
👉 κάντε follow το @biologikoxorio
------------------------------------
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί πως #allazoumetonkosmo με φυσικές επιλογές που κάνουν καλό σε εμάς, αλλά και στον πλανήτη μας!
Ραντεβού στο περίπτερο 25.

 

Όροι & προϋποθέσεις διαγωνισμού


(10 διπλές προσκλήσεις για το Bio Festival)

 1. Η εταιρεία με την εμπορική ονομασία «Βιολογικό Χωριό», η οποία εδρεύει στη Γρηγορίου Λαμπράκη 83, Γλυφάδα, 16675, Ελλάδα, διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω διαδικασία. Η όλη προωθητική ενέργεια διεξάγεται μέσω της σελίδας του Instagram με όνομα “biologikoxorio”. Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε συμμετέχοντος, της κλήρωσης και της ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του διαγωνισμού.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα με δικαιοπρακτική ικανότητα και διαθέτουν νόμιμο προφίλ στο Instagram. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Βιολογικό Χωριό και της εταιρείας SLEED IKE καθώς και συγγενείς α’ & β’ βαθμού.
 3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 05/05/2022 και ώρα 04.30 μμ. Όσοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων να κάνουν follow τη σελίδα στο Instagrambiologikoxorio” και να απαντήσουν κάνοντας tag ένα άτομο με σχόλιο στο post του διαγωνισμού στο Instagram.
 4. Το δώρο του διαγωνισμού είναι: δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για το Bio Festival που θα διεξαχθεί 06/05/2022 - 08/05/2022.
 5. Οι νικητές θα είναι δέκα (10). Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Ο κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να έχει μόνο μία συμμετοχή ανεξαρτήτως από τον αριθμό των σχολίων του. Η κλήρωση θα γίνει από την εταιρεία SLEED IKE, που εδρεύει στην Αρκαδίας 31, Περιστέρι, παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας Βιολογικό Χωριό.
 6. Η εταιρεία Βιολογικό Χωριό δικαιούται να ματαιώσει την κλήρωση ή να μεταβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της.
 7. Η εταιρεία Βιολογικό Χωριό διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στον ιστότοπο https://www.instagram.com/biologikoxorio/. Με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους και αποδέχονται το σύνολο των όρων του διαγωνισμού.
 8. Οι νικητές θα ενημερωθούν από τον Διοργανωτή με σχετική ανακοίνωση σε story στο Instagram. Κατόπιν το Βιολογικό Χωριό θα επικοινωνήσει μαζί τους με προσωπικό μήνυμα, ώστε να αποστείλλουν τα ακριβή στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, email). Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να ζητήσει την αποστολή επιπλέον στοιχείων ταυτότητας και επικοινωνίας από κάθε συμμετέχοντα, προκειμένου να προβεί σε επιβεβαίωση της ταυτότητάς του.
 9. Η συμμετοχή και το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μοναδική υποχρέωση της εταιρείας Βιολογικό Χωριό. είναι η εξασφάλιση για το νικητή του δώρου που κέρδισε.
 10. Η εταιρεία Βιολογικό Χωριό δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τους ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο https://www.instagram.com/biologikoxorio/ . Η εταιρεία Βιολογικό Χωριό διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.
 11. Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.
Κλείσιμο
vegan
Vegan

Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως. 

vegetarian
Vegetarian

Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.

organic
Βιολογικό

Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.

pop
ΠΟΠ

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.

low_salt
Χαμηλό Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.

salt_free
Χωρίς Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.

gluten_free
Χωρίς Γλουτένη

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

lactose_free
Χωρίς Λακτόζη

Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη. 

sugar_free
Χωρίς ζάχαρη

Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.