Διατηρείται στους -180C. Εάν αποψυχθεί δεν επανακαταψύχεται.
Βγάζουμε την πίτσα από την συσκευασία και την τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Την αφήνουμε να ξεπαγώσει για 10-15 λεπτά. A) Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 2200C στην λειτουργία πάνω-κάτω αντίσταση. Τοποθετούμε την πίτσα στον φούρνο για 8-10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. B) Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 2000C στην λειτουργία αέρα. Τοποθετούμε την πίτσα στον φούρνο για 6-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
. Βιολογικό προϊόν
. Με την τεχνογνωσία πολλών ετών
. Προμήθεια των καλύτερων πρώτων υλών
. Μοναδική ζύμη, διπλής ζύμωσης
Ανά 100γρ. |
---|
Αλεύρι μαλακού σίτου* (περιέχει γλουτένη) 34.2%, Νερό, Πελτές τομάτας* 20.5%, Μοτσαρέλα* (γάλα*, πυτιά*, αλάτι, γαλακτικές ζύμες) 20.5%, Αλεύρι σκληρού σίτου* (περιέχι γλουτένη) 1.8%, Αλάτι, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο* 0.8%, Προζύμι μαλακού σίτου* (περιέχι γλουτένη) 0.4%, Αλεύρι βύνης κριθαριού* (περιέχει γλουτένη), Μαγιά, Ρίγανη*. ‘Οπου *βιολογικό προϊόν. Περιέχει γλουτένη και γάλα. Μπορεί να περιέχι ίχνη από σόγια και σινάπι.
Καθ. Βάρος: 340g
Περιγραφή
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.