Penne Rigate της εταιρίας Οικοπάλ, από ελλήνικό σημιγδάλι άριστης ποιότητας, καλλιεργημένο στην Θεσσαλία. Η μεγάλη διάμετρος και οι γωνίες που έχουν οι Penne Rigate τις καθιστούν το ιδανικό σχήμα ζυμαρικού προκειμένου να κρατάνε τη σάλτσα σε ολόκληρη την επιφάνειά τους, μέσα και έξω. Είναι ιδανικές με πλούσιες σάλτσες με βάση το κρέας ή τα λαχανικά και με πικάντικες σάλτσες με βάση την τομάτα.
Διατηρείται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος.
Χρόνος βρασμού: 10 λεπτά.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1507kj/360kcal |
Λιπαρά | 1,5g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,3g |
Υδατάνθρακες | 73,6g |
Σάκχαρα | 3,5g |
Εδώδιμες Ίνες | 3,0g |
Πρωτεΐνη | 12g |
Αλάτι | 0,025g |
Σιμιγδάλι από σκληρό σιτάρι*, Νερό. Όπου * βιολογικό προϊόν.Καθ. Βάρος: 500g
Περιέχει σιτάρι και γλουτένη.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, αυγό, ξηρούς καρπούς.
Περιγραφή
Penne Rigate της εταιρίας Οικοπάλ, από ελλήνικό σημιγδάλι άριστης ποιότητας, καλλιεργημένο στην Θεσσαλία. Η μεγάλη διάμετρος και οι γωνίες που έχουν οι Penne Rigate τις καθιστούν το ιδανικό σχήμα ζυμαρικού προκειμένου να κρατάνε τη σάλτσα σε ολόκληρη την επιφάνειά τους, μέσα και έξω. Είναι ιδανικές με πλούσιες σάλτσες με βάση το κρέας ή τα λαχανικά και με πικάντικες σάλτσες με βάση την τομάτα.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.