Γκοφρέτες μαύρου ρυζιού με κουρκουμά με πολλαπλές θρεπτικές ιδιότητες: Το ρύζι Nero, μια ποικιλία από καστανό ρύζι, είναι μια πολύτιμη πηγή μετάλλων όπως ο φώσφορος και το μαγνήσιο. Ο κουρκουμάς, ένα ινδικό μπαχαρικό με χρυσαφένιο χρώμα και μοναδική γεύση, είναι πλούσιο σε οφέλη για τον οργανισμό. Αυτές οι βιολογικές και χαμηλές σε λιπαρά γκοφρέτες είναι εξαιρετικές αντί για ψωμί, ως σνακ ή ορεκτικό, ακόμη και γεμιστό με γλυκά ή αλμυρά υλικά.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1642kj/387kcal |
Λιπαρά | 2,1g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,4g |
Υδατάνθρακες | 82g |
Σάκχαρα | 0,7g |
Εδώδιμες Ίνες | 2,7g |
Πρωτεΐνη | 8,7g |
Αλάτι | 0,60g |
Μαύρο ρύζι* (60%), Καλαμπόκι*, Ρύζι*, Θαλασσινό αλάτι, Κουρκουμάς* (0,3%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 100g
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.
Περιγραφή
Γκοφρέτες μαύρου ρυζιού με κουρκουμά με πολλαπλές θρεπτικές ιδιότητες: Το ρύζι Nero, μια ποικιλία από καστανό ρύζι, είναι μια πολύτιμη πηγή μετάλλων όπως ο φώσφορος και το μαγνήσιο. Ο κουρκουμάς, ένα ινδικό μπαχαρικό με χρυσαφένιο χρώμα και μοναδική γεύση, είναι πλούσιο σε οφέλη για τον οργανισμό. Αυτές οι βιολογικές και χαμηλές σε λιπαρά γκοφρέτες είναι εξαιρετικές αντί για ψωμί, ως σνακ ή ορεκτικό, ακόμη και γεμιστό με γλυκά ή αλμυρά υλικά.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.