Το φακόρυζο με κινόα είναι ένα ιδιαιτέρως θρεπτικό και νόστιμο πιάτο, το οποίο αποτελεί ένα πλήρες και γεμάτο γεύμα. Μάλιστα οι διαιτολόγοι το θεωρούν πολύ καλό και για όσους κάνουν διατροφή λόγω του συνδυασμού των τριών στοιχείων. Το φακόρυζο με κινόα είναι ένας τέλειος και εύκολος τρόπος για να φάνε τις φακές, που είναι πολύ θρεπτικές, τα παιδιά ή ακόμη και ενήλικες που δεν τους αρέσουν σκέτες.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 395kcal |
Λιπαρά | 1,05g |
Υδατάνθρακες | 48,7g |
Εδώδιμες Ίνες | 21,40g |
Πρωτεΐνη | 35,8g |
Αλάτι | 0,01g |
Φακές ψιλές* (30%), Φακές μαύρες* (20%), Φακές κόκκινες* (20%), Ρύζι κίτρινο* (20%), Κινόα* (10%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 500g
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών με κέλυφος, αραχίδες, σόγια, σουσάμι και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.
Περιγραφή
Το φακόρυζο με κινόα είναι ένα ιδιαιτέρως θρεπτικό και νόστιμο πιάτο, το οποίο αποτελεί ένα πλήρες και γεμάτο γεύμα. Μάλιστα οι διαιτολόγοι το θεωρούν πολύ καλό και για όσους κάνουν διατροφή λόγω του συνδυασμού των τριών στοιχείων. Το φακόρυζο με κινόα είναι ένας τέλειος και εύκολος τρόπος για να φάνε τις φακές, που είναι πολύ θρεπτικές, τα παιδιά ή ακόμη και ενήλικες που δεν τους αρέσουν σκέτες.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.