Αρχική / Snacking / Muffin & Βάφλες / Βάφλες μελιού

Βάφλες μελιού

ΒΑΡΟΣ 175 GR
organic
vegetarian
Τιμή
3,69 €
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
no stock Χωρίς απόθεμα

SKU: 015977
Οδηγίες αποθήκευσης

Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Βιολογικό
  • Vegetarian

Barcodes προϊόντος
5032722313576
Ανά 100γρ.
Ενέργεια 1870kj/447kcal
Λιπαρά 17,9g
Κορεσμένα Λιπαρά 9,0g
Υδατάνθρακες 66,1g
Σάκχαρα 29,1g
Εδώδιμες Ίνες 1,6g
Πρωτεΐνη 4,2g
Αλάτι 0,81g

Σιρόπι σιταριού*, Αλεύρι σιταριού* (21%), Φυτικά έλαια* (φοινικέλαιο*, ηλιέλαιο*), Μέλι* (8,5%), Σιρόπι αγαύης*, Αλεύρι σιταριού ολικής άλεσης* (3,5%), Πρωτεΐνη ηλιόσπορου*, Θαλασσινό αλάτι, Διογκωτικό μέσο: ανθρακικό νάτριο, Γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλιέλαιου*, Κανέλα*, Λεμόνι*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 175g

Περιέχει σιτάρι και γλουτένη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, αυγά, γάλα.

Κλείσιμο
vegan
Vegan

Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως. 

vegetarian
Vegetarian

Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.

organic
Βιολογικό

Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.

pop
ΠΟΠ

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.

low_salt
Χαμηλό Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.

salt_free
Χωρίς Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.

gluten_free
Χωρίς Γλουτένη

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

lactose_free
Χωρίς Λακτόζη

Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη. 

sugar_free
Χωρίς ζάχαρη

Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.