Το Tsuyu είναι ένας γευστικός ζωμός από μανιτάρια shiitake, σάλτσας σόγιας και mirin. Ο συνδυασμός δημιουργεί μια απολαυστική αλμυρή γεύση με μια νότα γλυκύτητας. Είναι κατάλληλος για νούντλς.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνετε εντός 4 εβδομάδων.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 417kj/99kcal |
Λιπαρά | 0,1g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0g |
Υδατάνθρακες | 23g |
Σάκχαρα | 22g |
Πρωτεΐνη | 4,7g |
Αλάτι | 13,8g |
Σάλτσα σόγιας* (43%) [νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι*, θαλασσινό αλάτι], Νερό, Σιρόπι βύνης ρυζιού* [ρύζι*, φυτρωμένο κριθάρι*, νερό], Μιρίν* [κολλώδες ρύζι*, νερό, βυνοποιημένο ρύζι*, ρύζι*], Θαλασσινό αλάτι, Εκχύλισμα από φύκια κόμπου (2,5%) [νερό, φύκια, αλάτι], Αποξηραμένα μανιτάρια Shiitake* (0,5%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 245ml
Περιέχει σιτάρι, γλουτένη και σόγια.
Περιγραφή
Το Tsuyu είναι ένας γευστικός ζωμός από μανιτάρια shiitake, σάλτσας σόγιας και mirin. Ο συνδυασμός δημιουργεί μια απολαυστική αλμυρή γεύση με μια νότα γλυκύτητας. Είναι κατάλληλος για νούντλς.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.