Σούπα στιγμής μανιταριών φτιαγμένη από τρία είδη μανιταριών. Ιδανικό σνακ για το σπίτι, το γραφείο και γενικά για αυτούς που δεν έχουν πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν και ζητούν μία γρήγορη υγιεινή και απολαυστική λύση στη διατροφή τους.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Add the content in ½ liter of cold water. Boil for 5 minutes while mixing.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 113kj/27kcal |
Λιπαρά | 0,3g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,0g |
Υδατάνθρακες | 4,4g |
Σάκχαρα | 1,0g |
Πρωτεΐνη | 1,3g |
Αλάτι | 0,7g |
Αλεύρι σιταριού*, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη*, Άμυλο*, Μανιτάρια* (8,2%) [champignons*, πορτσίνι*, shitake*, chanterelles], Θαλασσινό αλάτι, Ηλιέλαιο*, Κρεμμύδι*, Μαγιά σε σκόνη*, Εκχύλισμα μαγιάς*, Βασιλικός*, Μαϊντανός*, Μυρώνι*, Πιπέρι*, Κουρκουμάς*, Μάσις*, Μοσχοκάρυδο*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 40g
Περιέχει σιτάρι, γλουτένη και γάλα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σινάπι, σέλινο και αυγό.
Περιγραφή
Σούπα στιγμής μανιταριών φτιαγμένη από τρία είδη μανιταριών. Ιδανικό σνακ για το σπίτι, το γραφείο και γενικά για αυτούς που δεν έχουν πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν και ζητούν μία γρήγορη υγιεινή και απολαυστική λύση στη διατροφή τους.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.