Το πιπέρι καγιέν προέρχεται από την ποικιλία της πιπεριάς τσίλι και οφείλει την καυτερή του γεύση στην ουσία καψαϊκίνη. Η καταγωγή του είναι από την Κεντρική και Νότια Αμερική, αλλά σήμερα καλλιεργείται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν, πως βοηθά αποτελεσματικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους, αλλά αυτό συμβαίνει σε άτομα τα οποία δεν έχουν συνηθίσει να καταναλώνουν καυτερές τροφές. Το πιπέρι καγιέν βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος ενώ βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και άλλων βοτάνων.
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και σκιερό.
Ανά 100γρ. |
---|
Πιπέρι καγιέν*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 35g
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αραχίδες, καρπούς με κέλυφος, σόγια, σουσάμι και γλουτένη.
Περιγραφή
Το πιπέρι καγιέν προέρχεται από την ποικιλία της πιπεριάς τσίλι και οφείλει την καυτερή του γεύση στην ουσία καψαϊκίνη. Η καταγωγή του είναι από την Κεντρική και Νότια Αμερική, αλλά σήμερα καλλιεργείται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν, πως βοηθά αποτελεσματικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους, αλλά αυτό συμβαίνει σε άτομα τα οποία δεν έχουν συνηθίσει να καταναλώνουν καυτερές τροφές. Το πιπέρι καγιέν βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος ενώ βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και άλλων βοτάνων.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.