Τα βιολογικά πολύσπορα ζυμαρικά Clearspring είναι φτιαγμένα από καστανό ρυζάλευρο αναμεμειγμένο με κόκκους κινόα και αμάρανθου χωρίς γλουτένη, καθώς και με βιολογικό καλαμπόκι. Κατασκευάζονται στην Ιταλία από μύλους δεύτερης γενιάς, έχουν λεπτή γεύση και σφιχτή υφή και συμπληρώνουν τέλεια την αγαπημένη σας σάλτσα.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Τοποθετήστε 80g από το προϊόν σε νερό (400ml) που βράζει με λίγο αλάτι και αφήστε το να βράσει για 7 λεπτά.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1506kj/356kcal |
Λιπαρά | 3,0g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,7g |
Υδατάνθρακες | 71,0g |
Σάκχαρα | 0,9g |
Εδώδιμες Ίνες | 3,3g |
Πρωτεΐνη | 9,5g |
Αλάτι | 0,03g |
Αλεύρι ρυζιού ολικής* (75%), Αλεύρι κινόα* (15%), Αλεύρι αμάρανθου* (5%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 250g
Περιγραφή
Τα βιολογικά πολύσπορα ζυμαρικά Clearspring είναι φτιαγμένα από καστανό ρυζάλευρο αναμεμειγμένο με κόκκους κινόα και αμάρανθου χωρίς γλουτένη, καθώς και με βιολογικό καλαμπόκι. Κατασκευάζονται στην Ιταλία από μύλους δεύτερης γενιάς, έχουν λεπτή γεύση και σφιχτή υφή και συμπληρώνουν τέλεια την αγαπημένη σας σάλτσα.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.