Το κακάο προέρχεται από τη Μαδαγασκάρη, που εκτιμάται παγκοσμίως για τις μοναδικές γευστικές του νότες, με νότες εσπεριδοειδών και φυσικής γλυκύτητας. Το ρόδι είναι τάρτα και οι κόκκοι κακάο της Μαδαγασκάρης είναι γνωστοί για τη φυσική φρουτώδη γεύση τους. Μαζί προσφέρουν μια πραγματικά δελεαστική γευστική εμπειρία.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 2320kj/558kcal |
Λιπαρά | 40g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 25g |
Υδατάνθρακες | 36g |
Σάκχαρα | 32g |
Εδώδιμες Ίνες | 13g |
Πρωτεΐνη | 7g |
Αλάτι | 0,03g |
Κακαόμαζα*, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Βούτυρο κακάο*, Ρόδι* (9%) [ρόδι*, χυμός μήλου* {από συμπυκνωμένο χυμό}, αλεύρι ρυζιού*, πυκνωτικό μέσο: πηκτίνη], Βανίλια*. [Στερεά κακάο: 70% τουλάχιστον] Όπου * βιολογικό προϊόν Καθ. Βάρος: 40g
Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, φουντούκια, αμύγδαλα και φυστίκια.
Περιγραφή
Το κακάο προέρχεται από τη Μαδαγασκάρη, που εκτιμάται παγκοσμίως για τις μοναδικές γευστικές του νότες, με νότες εσπεριδοειδών και φυσικής γλυκύτητας. Το ρόδι είναι τάρτα και οι κόκκοι κακάο της Μαδαγασκάρης είναι γνωστοί για τη φυσική φρουτώδη γεύση τους. Μαζί προσφέρουν μια πραγματικά δελεαστική γευστική εμπειρία.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.