Η μπεσαμέλ αμυγδάλου της Ecomil παρασκευάζεται από τα καλύτερα αμύγδαλα της Ισπανίας και είναι μια εναλλακτική λύση για μαγείρεμα με χαμηλά λιπαρά. Είναι ιδανική σε όλα τα φαγητά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνια, κρασί ή μουστάρδα, καθώς δεν πήζει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνετε εντός 5 ημερών.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 424kj/101kcal |
Λιπαρά | 8,9g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 0,8g |
Υδατάνθρακες | 3,1g |
Σάκχαρα | 1,3g |
Πρωτεΐνη | 1,5g |
Αλάτι | 0,45g |
Νερό, Αμύγδαλα* (7%), Ηλιέλαιο*, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Ίνες ακακίας*, Σταθεροποιητές: κόμμι ξανθάνης, κόμμι χαρουπιού*; Θαλασσινό αλάτι, Μοσχοκάρυδο* (0,075%), Φυσικό άρωμα μοσχοκάρυδο*, Πιπέρι μαύρο* (0,007%). Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 200ml
Περιέχει αμύγδαλα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς.
Περιγραφή
Η μπεσαμέλ αμυγδάλου της Ecomil παρασκευάζεται από τα καλύτερα αμύγδαλα της Ισπανίας και είναι μια εναλλακτική λύση για μαγείρεμα με χαμηλά λιπαρά. Είναι ιδανική σε όλα τα φαγητά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνια, κρασί ή μουστάρδα, καθώς δεν πήζει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.