Το κραμβέλαιο εξάγεται από τους σπόρους της λεγόμενης ελαιοκράμβης και στη βρώσιμη μορφή του συχνά αναφέρεται ως λάδι Canola (κανόλα).Ενισχύει τη γεύση στα λαχανικά, στα φασόλια, στα ζυμαρικά και στις σαλάτες πατάτας. Έχει ευχάριστη γεύση και είναι ιδανικό στο μαρινάρισα των λαχανικών. Συμβάλλει στη καλύτερη πέψη, εξαλείφει το περιττό λίπος, βελτιώνει την απορρόφηση του οξυγόνου και βοηθάει στην κατασκευή της κυτταρικής μεμβράνης. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, vegans και ωμά τρόφιμα.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 3404kj/828kcal |
Λιπαρά | 92g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 7,4g |
Υδατάνθρακες | 0g |
Σάκχαρα | 0g |
Πρωτεΐνη | 0g |
Αλάτι | 0g |
Κραμβέλαιο*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 500ml
Περιγραφή
Το κραμβέλαιο εξάγεται από τους σπόρους της λεγόμενης ελαιοκράμβης και στη βρώσιμη μορφή του συχνά αναφέρεται ως λάδι Canola (κανόλα).Ενισχύει τη γεύση στα λαχανικά, στα φασόλια, στα ζυμαρικά και στις σαλάτες πατάτας. Έχει ευχάριστη γεύση και είναι ιδανικό στο μαρινάρισα των λαχανικών. Συμβάλλει στη καλύτερη πέψη, εξαλείφει το περιττό λίπος, βελτιώνει την απορρόφηση του οξυγόνου και βοηθάει στην κατασκευή της κυτταρικής μεμβράνης. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, vegans και ωμά τρόφιμα.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.