Αρχική / Αρτοσκευάσματα & Ζαχαροπλαστική / Κράκερς / Κράκερ σίκαλης ολικής άλεσης

Κράκερ σίκαλης ολικής άλεσης

ΒΑΡΟΣ 200 GR
organic
vegetarian
Τιμή
1,86 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
cart Προσθήκη στο καλάθι

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU: 014127
Οδηγίες αποθήκευσης

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Βιολογικό
  • Χαμηλά λιπαρά
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες
  • Vegetarian

Barcodes προϊόντος
4012936001392
Ανά 100γρ.
Ενέργεια 1479kj/350kcal
Λιπαρά 1,8g
Κορεσμένα Λιπαρά 0,3g
Υδατάνθρακες 65,8g
Σάκχαρα 1,2g
Εδώδιμες Ίνες 14,5g
Πρωτεΐνη 10,3g
Αλάτι 1,36g

Αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης* (95%), Θαλασσινό αλάτι. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 200g

Περιέχει γλουτένη

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, ντίνκελ, αυγά, γάλα, σόγια, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.

Κλείσιμο
vegan
Vegan

Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως. 

vegetarian
Vegetarian

Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.

organic
Βιολογικό

Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.

pop
ΠΟΠ

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.

low_salt
Χαμηλό Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.

salt_free
Χωρίς Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.

gluten_free
Χωρίς Γλουτένη

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

lactose_free
Χωρίς Λακτόζη

Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη. 

sugar_free
Χωρίς ζάχαρη

Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.