Σχετικά με εμάς

Το Βιολογικό Χωριό ξεκίνησε την πορεία του το 2008 ανοίγοντας την μεγάλη κατηγορία των Βιολογικών super market. Το πρώτο κατάστημα στη Βούλα εμπνεύστηκε ο Δημήτρης Κρομμύδας αναγνωρίζοντας την ανάγκη της εποχής για υγιεινές συνήθειες διατροφής. Δύο χρόνια μετά, αποφάσισε να συμμετέχει ως συνέταιρος στο project ο Νίκος Ζαχαράτος. Από εκείνη τη στιγμή, η εξέλιξη δεν σταμάτησε λεπτό.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς μια νέα επιχείρηση, μέσα σε μια περίοδο εύθραυστης οικονομίας, κατάφερε να αναπτυχθεί με τόσο γρήγορα βήματα. Τίποτα, όμως, δεν έγινε τυχαία.

Το Βιολογικό Χωριό έγινε leader της αγοράς υπηρετώντας με συνέπεια τις αρχές που είχε θέσει. Με συμμάχους του μια ομάδα που εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες αλλά και με δυνατές συνεργασίες ήταν επόμενο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των βιο-καταναλωτών.

Σήμερα, το Βιολογικό Χωριό είναι η καλύτερη λύση για όλους όσοι θέλουν υψηλή ποιότητα ζωής, υγεία και αρμονία.

Αποτελείται από 7 καταστήματα με τελευταία εκείνα της Νέας Σμύρνης,  της Αθήνας(Ομόνοια) και των Βριλησσίων, που αποτελούν καταστήματα franchise, στοχεύει να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία σε όλη την Ελλάδα.