Η βρώμη είναι μια πραγματικά πολύτιμη πηγή πρωτεΐνης και πλούσια σε διαιτητικές ίνες. Δεδομένου ότι ολόκληρος ο κόκκος μεταποιείται σε νιφάδες, όλα τα θρεπτικά συστατικά από το φύτρο και τα εξωτερικά στρώματα διατηρούνται. Αυτές οι νιφάδες βρώμης είναι επομένως 100% ολικής αλέσεως. Οι νιφάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την γρήγορη και εύκολη προετοιμασία πολλών νόστιμων γευμάτων.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Ανά 100γρ. | |
---|---|
Ενέργεια | 1566kj/372kcal |
Λιπαρά | 7,0g |
Κορεσμένα Λιπαρά | 1,3g |
Υδατάνθρακες | 59g |
Σάκχαρα | 0,7g |
Εδώδιμες Ίνες | 10g |
Πρωτεΐνη | 14g |
Αλάτι | 0,02g |
Χονδρές νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης*. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 750g
Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, σόγια, γάλα και σουσάμι.
Περιγραφή
Η βρώμη είναι μια πραγματικά πολύτιμη πηγή πρωτεΐνης και πλούσια σε διαιτητικές ίνες. Δεδομένου ότι ολόκληρος ο κόκκος μεταποιείται σε νιφάδες, όλα τα θρεπτικά συστατικά από το φύτρο και τα εξωτερικά στρώματα διατηρούνται. Αυτές οι νιφάδες βρώμης είναι επομένως 100% ολικής αλέσεως. Οι νιφάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την γρήγορη και εύκολη προετοιμασία πολλών νόστιμων γευμάτων.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.
Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.
Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.
Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.
Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.
Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως.
Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.
Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.