Αρχική / Blog / Βιολογικό Χωριό και Α.Σ.Καρδίτσας ενώνουν τις δυνάμεις τους για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Βιολογικό Χωριό και Α.Σ.Καρδίτσας ενώνουν τις δυνάμεις τους για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Πίσω στο blog
Τα νέα μας
06/09/2022
Βιολογικό Χωριό και Α.Σ.Καρδίτσας ενώνουν τις δυνάμεις τους για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Το όνομα της επιτυχίας δεν αλλάζει και θα συνοδεύει τον ΑΣΚ και στη Basket League!!! Στη φετινή αγωνιστική, η Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ θα λέγεται «Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ», μετά τη συμφωνία ονοματοδοσίας με το «Βιολογικό Χωριό», τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων !!!

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε πως χορηγός ονοματοδοσίας την περίοδο 2022-23, στην πρώτη παρουσία ομάδας της πόλης μας στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο, θα είναι το Βιολογικό Χωριό, μια από τις πλέον καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο της υγιεινής διατροφής.

Το «Βιολογικό Χωριό» είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια του ΑΣΚ, που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και την άνοδο στην Α1, ετοιμάζεται για μια ιστορική και συναρπαστική σεζόν στην Basket League!

Το Βιολογικό Χωριό θα κοσμεί την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, προβάλλοντας το συνδυασμό της υγιεινής διατροφής με την αθλητική δραστηριότητα. Πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συνεργασίας, έχει ο Δημήτρης Κρομμύδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε.». Ο Καρδιτσιώτης επιχειρηματίας, δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία της εταιρείας με την «Α.Σ.Καρδίτσας Κ.Α.Ε.»: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε την ομάδα Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στο Βιολογικό Χωριό να βρισκόμαστε δίπλα σε νέους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν υγιή πρότυπα. Η ομάδα εξελίσσεται δυναμικά και εμείς θα είμαστε δίπλα της σε όλα της τα βήματα, ώστε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει!»

Κλείσιμο
vegan
Vegan

Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως. 

vegetarian
Vegetarian

Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.

organic
Βιολογικό

Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.

pop
ΠΟΠ

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.

low_salt
Χαμηλό Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.

salt_free
Χωρίς Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.

gluten_free
Χωρίς Γλουτένη

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

lactose_free
Χωρίς Λακτόζη

Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη. 

sugar_free
Χωρίς ζάχαρη

Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.