Αρχική / Blog / To Βιολογικό Χωριό στηρίζει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο

To Βιολογικό Χωριό στηρίζει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο

Πίσω στο blog
Τα νέα μας
26/08/2022
To Βιολογικό Χωριό στηρίζει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο

Το αθλητικό ιδεώδες συμβαδίζει με την αγωνιστικότητα, την αφοσίωση και την ισορροπία που πρέπει να έχει κάθε αθλητής. Αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία του Βιολογικού Χωριού, που φέτος ενισχύει και στηρίζει τις εμφανίσεις των νέων αθλητών στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στα αθλήματα Μπάσκετ και Πετοσφαίριση.

 

Το Βιολογικό Χωριό γίνεται αρωγός κάθε νέου αθλητή που δραστηριοποιείται και δίνει το έναυσμα για έναν ποιοτικό και βιολογικό τρόπο διατροφής. Προσφέροντας περισσότερα από 6.500 πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα στα 26 καταστήματα στην Αττική, τη Πάτρα και τη Λάρισα, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών ειδών στη χώρα, γαλουχεί τους νέους σε ένα διαφορετικό, υγιεινό και πράσινο τρόπο ζωής.

 

Υγιεινή διατροφή και προιόντα κορυφαίας ποιότητας από το Βιολογικό  Χωριό!

 

Στο Βιολογικό Χωριό, οι καταναλωτές θα βρουν μια πλούσια γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές, αυστηρά χορτοφαγικά, χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη, vegan, vegetarian, keto, plant based, superfoods, xωρίς λακτόζη, παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, ready to eat, είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής, αλλά και είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης άριστης ποιότητας. Το Βιολογικό Χωριό αφουγκράζεται τον παλμό της νεολαίας και δίνει προτάσεις για να συνδυάσει ένας νέος την καθημερινή του άθληση με τις απαιτήσεις που του δημιουργεί, και την υγιεινή διατροφή μέσα από νόστιμες και βιολογικές επιλογές.

#allazoumetonkosmo

Κλείσιμο
vegan
Vegan

Προϊόν σύμφωνο με την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, απαλλαγμένο από πρώτες ύλες ζωικής προελεύσεως. 

vegetarian
Vegetarian

Προϊόν σύμφωνο με την χορτοφαγική διατροφή. Δεν περιέχει κρέας και ψάρι.

organic
Βιολογικό

Πιστοποιημένο προϊόν παραγωγής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές την βιολογική γεωργίας χωρίς την χρήση χημικών προσθέτων και φυτοφαρμάκων.

pop
ΠΟΠ

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Ταυτοποίηση του προϊόντος σχετικά με τον τόπο, περιοχή ή και χώρα καταγωγής, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και την διασφάλιση παραγωγής του εντός οριοθετημένης γεωγραφικής παραγωγής.

low_salt
Χαμηλό Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,12g ανά 100g προϊόντος.

salt_free
Χωρίς Αλάτι

Το προϊόν δεν περιέχει αλάτι σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 0,005g ανά 100g προϊόντος.

gluten_free
Χωρίς Γλουτένη

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των 20ppm. Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

lactose_free
Χωρίς Λακτόζη

Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη. Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη. 

sugar_free
Χωρίς ζάχαρη

Το προϊόν δεν περιέχει σάκχαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,5g ανά 100g προϊόντος.